S*Litho's Golden Dust of Angel (Moltas) BSH ny11/ny25 (svart goldenticked)

äg:Annika i Listerby

 

5veckor

foto:S*Litho's

 

3,5 mån

foto:Annika

1 år+

En snygg kraftig pojke, med den för Sverige ovanliga pälsmönstret tickat. Härligt uttryck med stora runda gröna ögon och kraftig lining. Som alla våra katter är han riktigt bortskämd, och husse lär vara favorit och har snickrat ihop en fin utegård där den lille tigerna kan jaga och lukta på gräs. Inomhus är det mys och passning av akvariet!

 

S*Litho's Golden Light of Angel (Aslan) BSH ny11 (svart goldentipped)

äg:Johanna i Uppsala

 

5 veckor

foto:S*Litho's

3.5 mån

foto:

Johanna

 

1 år

En busig och extremt tillgiven pojke, med vackert huvud, fantastisk päls, underbar ögonfärg och cobby. Myser med matte och hjälper till med studierna..

 

CH S*Litho's Silver Light of Angel (Frost) BSH ns11

äg:Agathe i Norge (NO*Purring Love's)

 

 

4 veckor

foto:S*Litho's

 

1 år+ och visar upp sig på utställning och i panel

foto:Agathe

 

En kraftig silverpojke;cobby med härligt uttryck, lining tjock tät päls med jämn lätt tipping, som ska bli roligt följa. Lätt att anpassa sig, tillgiven och lekfull. Har fått tvåbenta lekkamrater att passa och fästmö!

 

Varmt tack alla ni underbara hem som tar hand om våra små och låter oss glädjas med er i framgångar och diskutera och ta del i vardagsbekymmer. Tack också för alla gulliga kort! Thanks to you all lovely homes, taking good care of our babies and let us know their success and everyday's life. Thanks allso for all lovely photos!