S*Litho's Sunbeam (BimBim) BSH ny11 (svart goldentipped)

ägare:Mrs Rathouska, Slovakien tidigare Mária Žitná, Slovakien/Silver Legend*SK (fd Silver Smeller*SK)

 

5 veckor

foto:

S*Litho's

2 år mars 2008 foto:Maja

4år jan/aug 2010 foto:Maja

7 år mars 2013 foto:Rathouska

10 år 2016

foto Rathouska

Sunbeam är en pratsam, tillgiven liten dam, som älskar att klappas och pussas, men också att fara som ett yrväder genom huset (!) En duktig mamma som tyvärr var ute för en olyckshändelse i samband med att hon väntade tredje kullen vilket gjorde att hon fick kastreras. Har därefter fått nytt hem där hon enligt rapport får vara ensam om all uppmärksamhet från sin matmor och få det lugn och trygghet hon behöver. Vackert rundat huvud med stora smaragdgröna ögon inramade med kraftig lining. Cobby med låga ben, kort tät lejonfärgad päls med jämn tipping.      1 nom 

 

S*Litho's Desert Wanderer (Desse) BSH ny11 (svart goldentipped)

ägare:Gudrun i Bromölla

5 veckor

foto:

S*Litho's

 

5 månader sept 2006 foto:S*Litho's

5½ år aug 2011 foto:S*Litho's

 

Desse har utvecklats till en söt, tillgiven kattpojke. En riktig liten hjärteknipare med djupgröna ögon och lejongul, tjock päls. Favoritlek är bollen som han apporterar till matte när hon kastar den! Gillar mysa i sängen och matte får många blöta pussar (!) En mycket intelligent liten kattpojke, som för många diskussioner med de som vill lyssna.

 

S*Litho's Baloo of Cindy (Baloo) BSH ns11 (svart silvertipped)

ägare:Sara i Uppsala

5 veckor

foto:

S*Litho's

 

3½ mån

foto:Sara

1 år foto:Sara

Baloo var från födelsen ett tryggt, tillgivet spinnpaket. Älskar vara med över allt, lekfull, busig och envis (!). Promenad i sele är en favorit. Fann sig snabbt tillrätta i sitt nya hem, där han ser ut att utvecklas till en vacker britthane;kraftig kropp och rundat huvud, härlig ögonfärg och jämn tippad päls av god kvalitée. Har nu också fått en liten vacker huskatts tjej som sällskap.